Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Αράχωβα: Νέες αναφορές για τον κακοποιητή του Όλιβερ – «Ξέρουμε ποιος είναι, εάν δεν συλληφθεί θα πω το όνομά του»

Αράχωβα: Νέες αναφορές για τον κακοποιητή του Όλιβερ – «Ξέρουμε ποιος είναι, εάν δεν συλληφθεί θα πω το όνομά του»

Γνωστό είναι στις αρχές το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ, το χάσκι που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην Αράχωβα, σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου.

Μιλώντας στο Focus FM, η Μάρθα Πουλτίδου ανέφερε πως η τοπική κοινωνία ξέρει ποιος κακοποίησε τον Όλιβερ, και πως υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν με θύμα το χάσκι στην Αράχωβα.

«Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες εξ’ όσων γνωρίζουμε εμείς. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν εμείς όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέρμα» είπε η Μάρθα Πουλτίδου.

Ήταν κατηγορηματική πως ο Όλιβερ χτυπήθηκε και βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, και δεν υπάρχει περίπτωση να έπεσε θύμα άλλων άγριων ζώων.

«Εγώ έχω πει, εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Με όποιο κόστος. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία» είπε. «Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως υπάρχει συγκάλυψη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις