Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Αράχωβα: Θρίλερ δίχως τέλος ο θάνατος του Όλιβερ – Μάρτυρας κατέθεσε 2η φορά για τη μοιραία νύχτα

Αράχωβα: Θρίλερ δίχως τέλος ο θάνατος του Όλιβερ – Μάρτυρας κατέθεσε 2η φορά για τη μοιραία νύχτα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, του χάσκι της Αράχωβας που επέστρεψε σπίτι του σοβαρά τραυματισμένο και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για 2η φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το άτυχο χάσκι.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον των Αρχών σήμερα Τετάρτη (20.12.2023) το πρωί και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr, έδωσε περισσότερα στοιχεία για την νύχτα που εξαφανίστηκε το άτυχο χάσκι της Αράχωβας ενώ μάλιστα φέρεται να γνωρίζει μέχρι και πού ακριβώς βασανίστηκε ο Όλιβερ.

Η πρόεδρος της Ομάδας Κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, αποκάλυψε στο newsit.gr για την κατάθεση του άνδρα πως «ο άνθρωπος αυτός είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Έχει μιλήσει μαζί 1 – 2 φορές και μας είπε ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για εκείνη τη νύχτα και από όσο γνωρίζουμε σήμερα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο newsit.gr η Μάρθα Πουλτίδου, ο άνδρας υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ.

«Και εμείς μαθαίνουμε ότι ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ. Αυτό είναι πάρα πολύ λογικό, δεν θα μπορούσε ο σκύλος να περπατήσει μεγαλύτερη απόσταση με τέτοια κακοποίηση που είχε δεχτεί. Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι όλα όσα συνέβησαν στον άτυχο Όλιβερ έγιναν πολύ κοντά στο σπίτι του», σημειώνει η κ. Πουλτίδου.

Η ίδια υπογραμμίζει στο newsit.gr πως στη συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις. «Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πώς το σενάριο για την επίθεση αγέλης κατά του Όλιβερ δεν υφίσταται. Πιστεύουμε πώς τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση».

Τα σενάρια για τον βασανισμό και θάνατο του Όλιβερ

Τα επικρατέστερα σενάρια για τι θάνατο του άτυχου Όλιβερ είναι δύο. Το πρώτο από αυτά είναι να έπεσε θύμα αγέλης άλλων σκυλιών ή άγριων ζώων. Και το δεύτερο να κακοποιήθηκε από ανθρώπινο χέρι.

Από την πλευρά της, η Μάρθα Πουλτίδου ζητά να σταματήσει η ονοματολογία μέσω του διαδικτύου και να στοχοποιούνται άνθρωποι που δεν φέρουν καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο ζήτημα

«Ζητάμε από όλους να σταματήσουν να γράφουν ονόματα και να ανεβάζουν φωτογραφίες ανθρώπων χωρίς κανένα στοιχείο. Στοχοποιούνται άδικα και καταστρέφονται ανθρώπινη ζωές χωρίς κανέναν λόγο», τονίζει η Μάρθα Πουλτίδου στο newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις