Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άργος: Σε καραντίνα στις φυλακές ο 34χρονος που χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη

Άργος: Σε καραντίνα στις φυλακές ο 34χρονος που χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης (06.03.24) ο 34χρονος κακοποιητής του Άργους που «τσάκισε» στο ξύλο την 32χρονη σύζυγό του και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του, χτυπώντας τη με ατμοσίδερο, βιάζοντάς την και ρίχνοντάς της χλωρίνη στα γεννητικά της όργανα.

Ο άνδρας μετά την απολογία του στον ανακριτή για το άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με το σίδερο και τη χλωρίνη σε βάρος της συζύγου του στο σπίτι – κολαστήριο στο Άργος, αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης μέχρι την εκδίκαση της φρικαλέας αυτής υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o κρατούμενος, μόλις πέρασε τη βαριά πύλη των φυλακών, δεν οδηγήθηκε σε κελί, αλλά σε ειδικό χώρο καραντίνας καθώς ήρθε σε επαφή, με κρούσμα κορωνοϊού.

Έτσι, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, θα παραμείνει εκεί για πέντε ημέρες μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν έχει προσβληθεί από Covid, θα γίνουν απαραίτητα τεστ και στη συνέχεια, οι υπάλληλοι θα τον οδηγήσουν στο κελί.

Οι ίδιες πηγές λένε πως ο 34χρονος κακοποιητής του Άργους, ήταν ήρεμος, ανέκφραστος, δεν ζήτησε κάτι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις