Ελλάδα

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Του έκαναν έξωση από το σπίτι του στη Γλυφάδα – «Δεν με αφήνουν να μπω, είναι ντροπή»

«Βγήκα από το σπίτι μου και πήγα να επιστρέψω για να πάω στην τουαλέτα και δεν με άφησαν να μπω μέσα»

Έξωση από το σπίτι του στη Γλυφάδα έκαναν στον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο, το πρωί της Πέμπτης (23.10.25).

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχασε το πολυτελές σπίτι του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό το 2023. 

«Ήρθαν και αλλάξανε τις κλειδαριές χωρίς να με ειδοποιήσουν. Ήξερα ότι το σπίτι το έχουν πάρει αλλά περίμενα. Είχα ένα δικαστήριο για να μπορέσω να πάρω μια παράταση 2-3 μηνών ώστε να φύγω. Ήρθανε σήμερα και μου την κάνανε έτσι. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο»», ανέφερε στο Tl!fe.gr ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. 

«Βγήκα από το σπίτι μου και πήγα να επιστρέψω για να πάω στην τουαλέτα και δεν με άφησαν να μπω μέσα. Δεν μ’ αφήνουν να μπω στο σπίτι, είναι ντροπή αυτό που κάνουν», είπε ο επιχειρηματίας μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

 

«Οι αστυνομικοί θέλουν να με πάρουν στο τμήμα, εγώ δεν θέλω να πάω στο τμήμα. Περιμένω τον δικηγόρο μου. Δεν ζητάω τίποτα, 10 μέρες παράταση, να μαζέψω τα πραγματάκια μου και να φύγω σαν άνθρωπος. Αυτοί θέλουν να με βγάλουν σήμερα έξω, με τις φόρμες είμαι», δήλωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη μεταξύ Τούρκων μαφιόζων
«Βλέπουμε κατά μεσής του δρόμου στη Λεωφόρο Μαραθώνος και στη συμβολή με την οδό Πλαταιών, τους δύο Τούρκους μαφιόζους να πυροβολούν εναντίον ενός τζιπ ομοεθνών τους» λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τούρκοι
Ράμματα στο μάτι και κάταγμα στο κρανίο φέρει ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι έπεσε με τα γόνατα και ενώ βρίσκονταν στο έδαφος ένας τον χτύπησε με σφυρί ενώ οι υπόλοιποι τον χτυπούσαν όσο ο ίδιος προσπαθούσε να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπο του
Απολογία στον ανακριτή του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία 20χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς
Αφρικανική σκόνη από τον Λυκαβηττό - «Επιμένει το φαινόμενο, παρά τους βοριάδες» λέει ο Λαγουβάρδος
Η σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Παρασκευή, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ από το Σάββατο η σκόνη θα απομακρυνθεί πλήρως από την ατμόσφαιρα.
Αφρικανική σκόνη