Ελλάδα

Αργυρούπολη: Καταγγελίες σοκ! “Κατέσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές”!

Οργή επικρατεί στην Αργυρούπολη, με αφορμή μια απίστευτη υπόθεση βιαιότητας απέναντι στα ζώα που καταγγέλλεται από κατοίκους και φιλοζωικές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Βράζουν” από θυμό οι κάτοικοι στην Αργυρούπολη, αλλά και τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, μετά την απίστευτη επίθεση που έγινε σε ένα αυτοσχέδιο πάρκο σκύλων, στην οδό Επτανήσου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένας άνδρας φέρεται να το πιτ μπουλ μιας γυναίκας και να του κατάφερε 17 μαχαιριές!

Οι πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της περιοχής μεταφέρουν πολλές ακόμη εξαιρετικά σκληρές λεπτομέρειες της επίθεσης, ενώ θέση παίρνει και η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης, με ανάρτηση στο Facebook.

Αργυρούπολη: Τι καταγγέλλει η φιλοζωική

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται: “Χθες μετα απο 12 ημερες ερευνών η αστυνομια βρηκε και συνέλαβε τον δραστη της θανατωσης ενός σκυλου ράτσας Πιτ Μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτητρια του πιτ μπουλ σύμφωνα με την μαρτυρια της προσπαθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ιδιο χωρο ο σκυλος του με το σκυλι της.

Αυτος την αγνοησε και μπηκε στο χώρο με το σκυλι του που δεν έφερε λουρι οπως και το πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση. Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλι του συμφωνα με δικη του μαρτυρία εβγαλε μαχαίρι που εφερε παράνομα και στην κυριολεξία κατεσφαξε το Πιτ μπουλ με 17 μαχαιριες.

Απο την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε και σπευσαμε στο συμβάν και ακολούθως ενεργησαμε με βάση τις οδηγιες της αστυνομιας. Συμβάλαμε ωστε απο μηνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συνελήφθη χθες και να αναγνωριστεί απο την ιδιοκτήτρια του Πιτ Μπουλ , να κατηγορηθεί για τις πραξεις του και να οριστεί δικάσιμος.

Εν συνεχεία αφεθηκε ελευθερος με περιοριστικους ορους μεχρι να γινει η δικη του. Στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν μεχρι τη σύλληψη του , είχαμε ρητή εντολή απο την αστυνομία να μην προβούμε σε καμία ανακοίνωση για το συμβάν . Το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Παρεμβαση Ελληνικού Αργυρουπολης» καταδικαζει την αποτρόπαια αυτη πράξη και συνιστά σε όλους τους φιλόζωους να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των ζωων τους.

Ευχαριστουμε τον αξιωματικό υπηρεσιας του αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης Ελληνικού Μπραούνο Πέτρο καθως και τους λοιπους αστυνομικους που συνέβαλλαν , για την καθημερινή μας ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης , καθώς και για το ζήλο που επέδειξε ενεργώντας με σύνεση και επαγγελματίσμο για μια ακόμη φορά σε θέματα κακοποίησης ζωων”.

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/162378940969989/photos/a.179630479244835/452347581973122/?type=3&theater

Πηγή: notia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Τούρκος στην Ελλάδα, με ερυθρά αγγελία της Interpol: Κατασχέθηκαν 5.300 φαρμακευτικά σκευάσματα που είχε για διακίνηση
Ο 43χρονος αναζητούνταν για να εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για απόδραση, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, διακίνηση παράνομων όπλων, σωματική βλάβη, πλαστογραφία, απειλή με χρήση όπλου, απείθεια και διενέργεια παράνομων παιγνίων
ΕΛΑΣ
Καρέ - καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε κατάστημα στη Ρόδο: Γύρισαν την κάμερα στον τοίχο και έσπασαν την τζαμαρία
Στην ομάδα συμμετείχαν ένας ενήλικος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, καθώς και δύο 12χρονοι ανήλικοι που φορούσαν κουκούλες
Ρόδος
Βίντεο ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού νεαρών από μέλη της συμμορίας των βορείων προαστίων – Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και των ανήλικων «βαρόνων»
Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο συμμοριών ανηλίκων που δρούσαν ως dealers ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής προμηθεύοντας ακόμα και κοκαΐνη σε παιδιά 13 ετών σε σχολεία και παιδικές χαρές
Ανήλικοι 16