Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η κόρη του 45χρονου που χτύπησε τη σύντροφό του – «Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή»

Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η κόρη του 45χρονου που χτύπησε τη σύντροφό του – «Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή»

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Αργυρούπολη μετά την αποκάλυψη πως 45χρονος χτύπησε τη σύντροφό του με τέτοια μανία που την έστειλε στο νοσοκομείο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του, γνώριζαν όλοι στη γειτονιά το χαρακτήρα του και “περίμεναν ότι θα γινόταν”. 

Ήταν την περασμένη Παρασκευή (14.01.2022) όταν αποκαλύφθηκε πως ένας άνδρας στην Αργυρούπολη χτύπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που η γυναίκα μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, το νεαρό κορίτσι δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του πατέρα της. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Το κορίτσι και ο 45χρονος νταής από την Αργυρούπολη δεν είχαν καλές σχέσεις, όπως αποκάλυψε στο newsit.gr, πρώην συμμαθήτρια του κοριτσιού.

Η 40χρονη γυναίκα που δέχτηκε την άγρια επίθεση του συντρόφου της, μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έχει δεχτεί χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπό της.

Ο 45χρονος, ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, αμέσως μετά την επίθεση, εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί. Φρόντισε όμως πριν το σκάσει, να ειδοποιήσει συγγενή του να πάει στο σπίτι του και ήταν αυτός που άνοιξε στο ΕΚΑΒ για να παραλάβει το θύμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 45χρονος καταζητούμενος επιτίθεται άγρια σε σύντροφό του. Το είχε κάνει ξανά το 2015 όταν ζούσε στο Άργος. Τότε, είχε ξυλοκοπήσει και τραυματίσει με μαχαίρι την τότε σύντροφό του.

Ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν

Κάποιοι από τους κατοίκους στη γειτονιά της Αργυρούπολης φαίνεται πως όχι μόνο δεν έπεσαν από τα σύννεφα, αλλά περίμεναν πως μια μέρα ο 45χρονος θα έκανε κάτι τέτοιο. Είχε δείρει, σύμφωνα με γείτονές του και την πρώην σύζυγό του. Άλλοι, πάλι, λένε πως δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια.

«Όλοι ξέραμε τι είναι. Έχουν ακουστεί πολλά. Το γνωρίζαμε ότι θα κάνει κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μιλάνε. Ήταν επιθετικός. Και την πρώην του την έδερνε. Εμείς τον βλέπαμε όταν έβγαζε το σκυλάκι του. Δεν μιλούσε πολύ», δήλωσε στο newsit.gr η κα Βάσω, κάτοικος της περιοχής.

Ο 45χρονος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες. Ήταν προπονητής παιδιών. Η μητέρα ενός απ’ αυτά, η κα Ελένη, είναι από εκείνους που… έπεσαν από τα σύννεφα. Ο δράστης ήταν προπονητής του γιου της, στην Ηλιούπολη, πριν από 10 χρόνια. «Δεν το περιμέναμε. Αν είναι δυνατόν τι πήγε και έκανε. Στον γιο μου τότε φερόταν καλά, και στα άλλα παιδιά. Δεν είχε ακουστεί τίποτα για αυτόν. Φανταστείτε εγώ ήξερα μόνο για έναν γάμο και δεν είχα μάθει για το τι είχε συμβεί με την πρώην του. Απίστευτα πράγματα».

Κι άλλη κάτοικος της περιοχής, που επίσης μίλησε στο newsit.gr, δεν γνώριζε το δράμα που ζούσε η 40χρονη.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις