Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά την έκρηξη της κροτίδας στα χέρια του -«Ποιος του το έδωσε αυτό»

Όλοι σπεύδουν να βρουν τον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα που του προκάλεσε τον ακρωτηριασμό σε δυο δάκτυλα

«Το χέρι μου, πονάω» φαίνεται να λέει σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ο μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Άρης Μουγκοπέτρος λίγα δευτερόλεπτα αφότου η κροτίδα έσκασε στα χέρια του. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, θαμώνες και συνεργάτες έχουν σπεύσει γύρω από τον μουσικό Άρη Μουγκοπέτρο και προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες λίγο αφότου εξερράγη η κροτίδα στα χέρια του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δυο δάκτυλα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (21/04/2025) και γύρω στις 06.30 όταν η η κροτίδα έσκασε στο χέρι του Άρη Μουγκοπέτρου.

Στο καφενείο στα Τριπόταμα των Καλαβρύτων όπου είχε στηθεί το γλέντι επικρατεί πανικός.

Όλοι σπεύδουν να βρουν τον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα, με πολλούς από αυτούς να φωνάζουν:

«Ποιος του το έδωσε αυτό ρε; ποιος του το έδωσε αυτό; εσύ του το έδωσες; Κράτα το χέρι σου».

«Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα, νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο»


Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο μετά τον ακρωτηριασμό του από κροτίδα έκανε ο Άρης Μουγκοπέτρος.

«Την πάτησα από τον μεγαλύτερό μου φόβο», ανέφερε ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κροτίδα την οποία του την έδωσε θαμώνας του μαγαζιού. Σύμφωνα με όσα λέει νόμιζε ότι ήταν καπνογόνο, την έπιασε με το χέρι του και αυτή εξερράγη.

Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στα social media ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα «να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια μου και να τα πάρω αγκαλιά».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άρης Μουγκοπέτρος

«Αγαπημένοι μου φίλοι, δεν έχω πραγματικά λόγια να πω για τα λόγια σας… Πραγματικά με συγκινείτε… Είστε η δύναμή μου, έχω πίστη στον Θεό. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα, να μη μπορούσα να δω τα παιδάκια μου και να τα πάρω αγκαλιά.

Την πάτησα από τον μεγαλύτερό μου φόβο. Δεν πήγα ούτε καν στην Ανάσταση, γιατί φοβόμουν τις κροτίδες και για τα μικρά μου και για εμένα. Και βρέθηκε από θαμώνα του μαγαζιού στο χέρι μου κάτι που νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο.

Αν θα κοιτάξετε, υπάρχουν διάφορα βίντεο που έρχονταν στα πανηγύρια με καπνογόνα. Και έχοντας στο μυαλό μου, ότι αυτό είναι ένα καπνογόνο, το κράτησα σαν πανίβλακας. Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα αυτή τη στιγμή, εκτός από τα μάτια μου που δε θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου… Έχω πίστη στον Θεό. Έχω πίστη σε εσάς. Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια, αυτό που έχω κερδίσει είναι η αγάπη σας και μου τη δείχνετε… Και σας αγαπώ πολύ! Θα επιστρέψω δυνατός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ρόλος των δύο φίλων του 20χρονου θύματος στην Καλαμαριά που αναζητούνται - Οι καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην δολοφονία
Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται πλέον για επικίνδυνης σωματική βλάβη και κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, φέρονται να είναι πρόθυμοι να προσέλθουν με δικηγόρους στις αρχές και να παραδοθούν
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανήλικους στα Ιωάννινα - «Πήγε βόλτα και κινδύνευσε να χάσει την όρασή του» λέει η μητέρα του
Πριν από μερικούς μήνες ο 16χρονος που υπέστη ρήξη του δακρυικού σωληναρίου, είχε και πάλι δεχθεί επίθεση από έναν άλλον συνομήλικό του που στο παρελθόν είχε σχέση με το κορίτσι του
16χρονος στα Γιάννενα