Ελλάδα

Άρης Πορτοσάλτε: Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση με στόχο τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (14.06.2022) στα Βριλήσσια.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε. Η βία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπου ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του και να κρίνεται γι’ αυτές.

Η ελευθερογνωμία και ο πλουραλισμός στην ενημέρωση αποτελεί θεμέλιο της Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Παπαδάκης: Η σπαρακτική ανάρτηση του ανιψιού και συνεργάτη του, Αντώνη – Έζησα περισσότερα χρόνια δίπλα στον θείο μου, παρά με τον πατέρα μου
«Δεν πρόλαβες να απολαύσεις τα εγγόνια σου. Ήσουν όμως πάντα εκεί για όλους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του
Γιώργος Παπαδάκης