Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρναούτογλου για χιόνια στη Θεσσαλονίκη: “ΠΡΟΣΟΧΗ…”

Αρναούτογλου για χιόνια στη Θεσσαλονίκη: “ΠΡΟΣΟΧΗ…”

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και τα χιόνια στη Θεσσαλονίκη σίγουρα δημιουργούν προβλήματα και στις μετακινήσεις. Πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτγλου.

Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα “βλέπει” στην πρόγνωση καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου, και επισημαίνει στους οδηγούς ότι θα πρέπει να είναι διαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους τιες επόμενες ώρες. Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, και τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί.

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες, αναφέροντας μάλιστα: “ΠΡΟΣΟΧΉ! Όσοι προγραμματίζετε ταξίδι αύριο το πρωί από και προς τη Θεσσαλονίκη απο τα Γιάννενα ή την Θεσσαλία θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από όλη τη δυτική Μακεδονία και στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσης, Λαρίσης, Πιεριας, Ημαθίας, Πέλλας, Θεσ/νικης, Κιλκις Σερρών, Δράμας και Καβάλας αναμένονται από τις πρωινές μέχρι και μεσημβρινές ώρες (χοντρικά) ένας γύρος πυκνών χιονοπτώσεων και στα πεδινά με γρήγορη και επικίνδυνη χιονόστρωση πριν το “γυρίσει” σε χιονόνερο προς το βράδυ στις περισσότερες προαναφερθείσες περιοχές”. Δείτε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα social media.

Φίλες και φίλοι ΠΡΟΣΟΧΉ! Όσοι προγραμματίζετε ταξίδι αύριο το πρωί από και προς τη Θεσσαλονίκη απο τα Γιάννενα ή την…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Dienstag, 8. Januar 2019

Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε εναλλακτικά: Αστυνομία 100, Πυροσβεστικό Σώμα 199, ΕΚΑΒ 166, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112. Ανάλογα με τον προορισμό σας αναλογιστείτε το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσετε (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση κλπ.). Μεταβάλλετε το πρόγραμμα της μετακίνησής σας ώστε να αποφύγετε την αιχμή των καιρικών φαινομένων. Ταξιδέψτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, προτιμώντας τις κεντρικές αρτηρίες και όχι τους δυσπρόσιτους και ερημικούς δρόμους. Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας πριν από κάθε μετακίνηση.

Εξοπλίστε το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα μέσα αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων (αντιολισθητικές αλυσίδες, αντιψυκτικά υγρά, ομπρέλες, αδιάβροχα, γαλότσες, φακό, κουτί πρώτων βοηθειών κλπ.). Σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, πριν αποφασίσετε να οδηγήσετε στο κρύο και με επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Οι επίσημες πηγές ενημέρωσης είναι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η πρόγνωση καιρού για αύριο από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμη:
Με τζιπ η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη – Συγκινητικές εικόνες
Κλειστά σχολεία στην Αττική και την Τετάρτη
Κλειστά σχολεία και αύριο – Συνεχής ενημέρωση!
Ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοί ανοίγουν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις