Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρωμα… Bollywood στα νησιά της Αττικής!

Άρωμα… Bollywood στα νησιά της Αττικής!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EPA

Το Bollywood έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νησιά της Αττικής με τον γνωστό Ινδό παραγωγό ,Ravinder Jeet Dariya, να θέλει να γυρίσει ταινίες και βίντεοκλιπ στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και την Τροιζηνία.

Αυτό εξέφρασε ο παραγωγός του Bollywood ,Ravinder Jeet Dariya, στον αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Παναγιώτη Χατζηπέρο, κατά τη διάρκεια συνάντησή τους στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ. Dariya, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό σε ταινίες και βιντεοκλίπ στο Bollywood με μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες, συνοδευόταν από τη γγ των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Βίκυ Μπαφατάκη και τη συνεργάτιδά του, Βίκυ Μερκάτη.

Ο αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε την πρόταση για την προβολή στο πολυπληθές κοινό της Ινδίας (μεγαλύτερο του 1 δισ.) των νησιών και της Τροιζηνίας, τα οποία «πέραν του μεγίστου φυσικού κάλλους παρουσιάζουν τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και μοναδική φιλοξενία», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Ινδός παραγωγός του Bollywood ,εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως «τα πολιτιστικά στοιχεία παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με αυτά της Ινδίας, καθώς και τα δύο κράτη αποτελούν συνέχεια πανάρχαιων πολιτισμών»..

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις