Ελλάδα

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Δεν κατάλαβα ότι έλειπε το μωρό» λέει η μητέρα του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προβληματισμό προκαλεί στις αρχές η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους στο Αιγάλεω από δυο άντρες που ισχυρίστηκαν αρχικά πως θα το πουλούσαν για 50.000 ευρώ.

Η μητέρα του βρέφους που άρπαξαν οι δυο άνδρες από το σπίτι της μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό που είπα και στην ανακρίτρια είναι ότι, τον έναν από τους δύο, τον 33χρονο, τον εμπιστευόμουν. Δεν πιστεύω να ήθελε κάτι τέτοιο γιατί πέρναγε χρόνο με το παιδί και αν ήθελε να του κάνει μια τόσο μεγάλη ζημιά γιατί δεν την έκανε νωρίτερα;».

Η 31χρονη είπε οτι «εξήγησα και στην ανακρίτρια τη σχέση που είχε αυτό το παιδί με τον γιο μου γιατί γνωριζόμασταν από το 2019, το θεωρούσε όπως και εγώ τον θεωρούσα αδερφό μου και αυτός αδερφή του».

Στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τους δυο φερόμενους ως δράστες ενώ κατέθεσε την δική της εκδοχή για το τι έγινε στο σπίτι, όταν την επισκέφθηκαν οι δυο άνδρες.

«Τη μέρα πριν το συμβάν είχα ένα ατύχημα και ζήτησα από τον κατηγορούμενο αν μπορεί να έρθει να με βοηθήσει…. είχαμε τόση οικειότητα μεταξύ μας, που του ζήτησα σαν χάρη να κρατήσει λίγο το μικρό για να κάνω ένα μπάνιο και μου λέει ‘εντάξει’», δήλωσε η 31χρονη και συμπλήρωσε: «όταν μπήκα στο μπάνιο μετά από 2 λεπτά μου λέει κατεβαίνω να πάρω τσιγάρα».

Μόλις η 31χρονη βγήκε από το μπάνιο, όπως ισχυρίστηκε στον ΑΝΤ1, δεν κατάλαβε ότι το μωρό έλειπε από το σπίτι, θεωρούσε ότι κοιμόταν στο πάρκο του.

«Παίρνοντας με τηλέφωνο όταν τους έπιασαν στην Αγία Μαρίνα, αν θυμάμαι καλά ,γυρνάει και μου λέει ότι ‘με έπιασαν μαζί με το μωρό’ και του λέω ‘ποιο μωρό’ και μου λέει ‘το δικό σου’. Φώναζα στον ίδιο στον έναν από τους δύο κατηγορούμενους να μου φέρουν πίσω το παιδί μου, δεν με ρώτησε για να τον πάρει από εκεί».

Κατάθεση έδωσε και ο σύντροφος της 31χρονης αναφορικά με τη σχέση που έχει η μητέρ με το παιδί. Το 8 μηνών βρέφος είναι καλά στην υγεία του και παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφια μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Αύριο Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του ανακριτή και οι δυο φερόμενοι ως δράστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έκραξαν» Ελληνίδα influencer που έγινε viral: «Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να ανεβάζεις 20 βιντεάκια την μέρα;»
Μετά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η influencer διέγραψε το βίντεο και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα άλλο post ζητώντας συγγνώμη σε όσους προσβλήθηκαν από την φράση που είπε
Influencer
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μιάμιση ώρα χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος του αξέχαστου τραγουδιστή
«Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να διαγραφούν όλα τα αρχεία των πελατών του συγκεκριμένου ιατρείου και έγινε και μια προσπάθεια καθαρισμού του χώρου», λέει ακόμη ο Χαράλαμπος Λυκούδης
Γιώργος Μαζωνάκης
18
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Νέος κύκλος ερευνών μετά τον θάνατο του τραγουδιστή - Ο φορολογικός έλεγχος, τα ερωτήματα για τις κρίσιμες ώρες στην κλινική και οι κινήσεις του ΙΣΑ για τους δύο γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Η στιγμή που ταξί μεταφέρει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην κλινική στο Κολωνάκι, λίγο πριν πεθάνει - Δείτε βίντεο
Ο ιδιοκτήτης του ταξί που εντοπίστηκε από τις αστυνομικές και θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε ότι μετέφερε τον γνωστό τραγουδιστή στις 13:55 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κολώνακι
Γιώργος Μαζωνάκης