Ελλάδα

Άρση του απαγορευτικού απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Ήρθη το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και έτσι τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά. 

Ούτε στις πορθμειακές γραμμές της χώρας ισχύει κάποιο απαγορευτικό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιούνταν κανονικά από το πρωί.

Από τον Πειραιά τα επόμενα πλοία που θα αναχωρήσουν είναι το Blue Star Νάξος στις 17:30 και το Blu Star Πάτμος στις 18:00.

Τα δρομολόγια από Βόλο για Σποράδες θα ξεκινήσουν να εκτελούνται μετά τις 2:30 το μεσημέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας