Ελλάδα

Άρση του απαγορευτικού απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Ήρθη το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και έτσι τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά. 

Ούτε στις πορθμειακές γραμμές της χώρας ισχύει κάποιο απαγορευτικό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιούνταν κανονικά από το πρωί.

Από τον Πειραιά τα επόμενα πλοία που θα αναχωρήσουν είναι το Blue Star Νάξος στις 17:30 και το Blu Star Πάτμος στις 18:00.

Τα δρομολόγια από Βόλο για Σποράδες θα ξεκινήσουν να εκτελούνται μετά τις 2:30 το μεσημέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες από drones μετά τις σφοδρές καταιγίδες στο Μαζαράκι Πηνείας - Κατολισθήσεις σε όλο το χωριό
Ο οικισμός παραμένει χωρίς οδική πρόσβαση, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένουν τις εκτιμήσεις των ειδικών για τα επόμενα βήματα και τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης και προστασίας των κατοίκων
Μαζαράκι
2η ΥΠΕ για τον θάνατο του μοντέρ Κώστα Κοσμίδη: Ερωτηματικά για τη διαχείριση του περιστατικού – Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ
«Ο διενεργών την ΕΔΕ οφείλει να διερευνήσει κυρίως την τήρηση των ισχυόντων ιατρικών και διοικητικών πρωτοκόλλων (triage, διάγνωση, αντιμετώπιση, διακομιδή)»
Κέντρο Υγείας
Οι 200 της Καισαριανής: Συγκλονίζει ο εγγονός του εκτελεσθέντα Θρασύβουλου Καλαφατάκη – «Δεν έκανε ποτέ πίσω και δεν φοβόταν»
«Ήταν πάππους μου από τη μητέρα μου, η οποία δεν τον γνώρισε, τον είδε μία φορά στη ζωή της διότι έλειπε στο βουνό μόνιμα στο αντάρτικο» λέει ο εγγονός του Θρασύβουλου Καλαφατάκη, Θρασύβουλος Μαράκης
Θρασύβουλος Καλαφατάκης