Ελλάδα

Άρτα: «Μου είπε ότι ήταν ορειβάτης και χάθηκε» δηλώνει στο newsit.gr ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο

«Είμαι ορειβάτης και χάθηκα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου άντρα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του σε έναν βοσκό, ο οποίος έκπληκτος εντόπισε τον πατροκτόνο στην περιοχή Σεργούλα, μέσα στο μαντρί του στην περιοχή της Φωκίδας. 

«Πήγα το πρωί στο μαντρί και βρήκα έναν κύριο μες στον στάβλο μου. Δεν είδα να έχει αίματα. Μου είπε “είμαι ορειβάτης από την Άρτα, έχω χαθεί. Έχω να φάω πέντε μέρες”. Πήρα τον ξάδερφό μου που είναι στην αστυνομία να έρθουν να τον πάρουν, γιατί δεν ξεκόλλαγε από εκεί, μου ζητούσε φαγητό. Όσο περιμέναμε την αστυνομία, του έδωσα φαγητό. Δεν μου είπε τίποτα, δεν ήξερα όλα αυτά ότι είχαν χαθεί», τονίζει στο newsit.gr ο βοσκός για τον πατροκτόνο.  

Και συνεχίζει: «Όταν βρίσκεις κάποιον ξένο μέσα στο μαντρί σου, πανικοβάλλεσαι. Του είπα “ρε φίλε τί ζητάς εδώ μέσα, ποιος ο λόγος”; Και μου απάντησε “είμαι χαμένος. Είμαι από την Άρτα και είμαι ορειβάτης και έχασα τον δρόμο και έχω τόσες μέρες νηστικός”. Ήρθε η αστυνομία τον έβαλαν στο περιπολικό και έφυγε».

arta voskos arta madri arta madri

«Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και γεμάτος αίματα»

Την ίδια ώρα, στο newsit.gr μιλάει η κυρία Ντίνα, η οποία είχε δει τον 38χρονο πατροκτόνο την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους από την Άρτα.

arta fokida mantri newsit

arta fokida mantri newsit

«Είχα δει τον γιο την Τετάρτη και ήταν γεμάτος αίματα. Είχα τα ζώα μου και έπιναν νερό στον δρόμο. Πέρασε με το μαύρο αυτοκίνητο και σταμάτησε στην ουσία γιατί ήταν τα ζώα, πήγα να τα διώξω για να περάσει το αμάξι και τον είδα. Ήταν χτυπημένος και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως γίνεται ένας τόσο χτυπημένος να οδηγεί μόνος του. Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και φόραγε και κολάρο που είχε και αυτό αίματα. Δεν μου μίλησε, δεν γύρισε καθόλου το βλέμμα του προς εμένα. Την Παρασκευή, ο άντρας μου ξαναείδε το ίδιο αυτοκίνητο σχεδόν στο ίδιο σημείο στο Δαφνοχώρι απλά δεν είδε αν ήταν μόνος του μέσα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του γκαλερίστα που κατηγορείται για βαριά κακουργήματα
Δύο email φαίνεται πως είναι εκείνα που οδήγησαν στις έρευνες για τον γκαλερίστα ενώ ένας βυζαντινολόγος από την Κύπρο αποκάλυψε την υπόθεση με το Ευαγγέλιο
Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του γκαλερίστα που κατηγορείται για βαριά κακουργήματα
Κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πολύωρο μπλόκο στο λιμάνι της Λέσβου - Αντιδράσεις για τα μέτρα καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την αναστολή λειτουργίας των τυροκομείων, αλλά και με την απουσία οργανωμένης εναλλακτικής για τη διάθεση της παραγωγής
Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου στη πόλη της Μυτιλήνης. Έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καράβι για Πειραιά, καθώς και 1000 περίπου τουρίστες από Τουρκία