Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άρτα: «Μου είπε ότι ήταν ορειβάτης και χάθηκε» δηλώνει στο newsit.gr ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο

Άρτα: «Μου είπε ότι ήταν ορειβάτης και χάθηκε» δηλώνει στο newsit.gr ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο

«Είμαι ορειβάτης και χάθηκα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου άντρα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του σε έναν βοσκό, ο οποίος έκπληκτος εντόπισε τον πατροκτόνο στην περιοχή Σεργούλα, μέσα στο μαντρί του στην περιοχή της Φωκίδας. 

«Πήγα το πρωί στο μαντρί και βρήκα έναν κύριο μες στον στάβλο μου. Δεν είδα να έχει αίματα. Μου είπε “είμαι ορειβάτης από την Άρτα, έχω χαθεί. Έχω να φάω πέντε μέρες”. Πήρα τον ξάδερφό μου που είναι στην αστυνομία να έρθουν να τον πάρουν, γιατί δεν ξεκόλλαγε από εκεί, μου ζητούσε φαγητό. Όσο περιμέναμε την αστυνομία, του έδωσα φαγητό. Δεν μου είπε τίποτα, δεν ήξερα όλα αυτά ότι είχαν χαθεί», τονίζει στο newsit.gr ο βοσκός για τον πατροκτόνο.  

Και συνεχίζει: «Όταν βρίσκεις κάποιον ξένο μέσα στο μαντρί σου, πανικοβάλλεσαι. Του είπα “ρε φίλε τί ζητάς εδώ μέσα, ποιος ο λόγος”; Και μου απάντησε “είμαι χαμένος. Είμαι από την Άρτα και είμαι ορειβάτης και έχασα τον δρόμο και έχω τόσες μέρες νηστικός”. Ήρθε η αστυνομία τον έβαλαν στο περιπολικό και έφυγε».

«Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και γεμάτος αίματα»

Την ίδια ώρα, στο newsit.gr μιλάει η κυρία Ντίνα, η οποία είχε δει τον 38χρονο πατροκτόνο την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους από την Άρτα.

«Είχα δει τον γιο την Τετάρτη και ήταν γεμάτος αίματα. Είχα τα ζώα μου και έπιναν νερό στον δρόμο. Πέρασε με το μαύρο αυτοκίνητο και σταμάτησε στην ουσία γιατί ήταν τα ζώα, πήγα να τα διώξω για να περάσει το αμάξι και τον είδα. Ήταν χτυπημένος και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως γίνεται ένας τόσο χτυπημένος να οδηγεί μόνος του. Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και φόραγε και κολάρο που είχε και αυτό αίματα. Δεν μου μίλησε, δεν γύρισε καθόλου το βλέμμα του προς εμένα. Την Παρασκευή, ο άντρας μου ξαναείδε το ίδιο αυτοκίνητο σχεδόν στο ίδιο σημείο στο Δαφνοχώρι απλά δεν είδε αν ήταν μόνος του μέσα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις