Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρτα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας σε μικρή απόσταση από το μαντρί όπου εντοπίστηκε σώος ο γιος του

Άρτα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας σε μικρή απόσταση από το μαντρί όπου εντοπίστηκε σώος ο γιος του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου στην Άρτα. Μόλις λίγη ώρα μετά την είδηση του εντοπισμού του 38χρονου σε μαντρί στη Φωκίδα, βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 68χρονος πατέρας εντοπίστηκε νεκρός σε μικρή απόσταση από το μαντρί. Η άψυχη σορός του ήταν σε άθλια κατάσταση. Εξετάζεται το σενάριο ακόμη και να το κατασπάραξαν τα άγρια ζώα της περιοχής. Το μυστήριο με την εξαφάνιση πατέρα και γιου την περασμένη Τετάρτη (20.09.23) στο δρόμο από Λαμία για Άρτα παραμένει στο προσκήνιο και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει «φως». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26.09.23), ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση και σε μεγάλη σύγχυση στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.

Η μαρτυρία του βοσκού για τον ματωμένο άνδρα με το κολλάρο

Στο μεταξύ, η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα, έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο, καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

«Μίλησαν» τα κινητά

Επίσης, η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών έδειξε ότι ένα 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση πατέρα και γιου, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (21.09.23), το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις