Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αρχαία Ελληνικά – Μαθηματικά: Θέματα και απαντήσεις στο newsit.gr

Αρχαία Ελληνικά – Μαθηματικά: Θέματα και απαντήσεις στο newsit.gr

Πανελλήνιες 2017: Με τα μαθήματα προσανατολισμού, Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά, συνεχίζονται σήμερα οι Πανεςλλαδικές εξετάσεις 2017. Δείτε τα θέματα Μαθηματικών και Αρχαίων Ελληνικών.

Με τα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2017. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει τις ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, θα εξεταστούν στα Μαθηματικά. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχαία Ελληνικά.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017.

Το Σάββατο, οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2017 εξετάζονται σε Τεχνολογία υλικών, Στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών και Σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις, ενώ τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι ΓΕΛ χώρας εξετάζονται σε Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής). Οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2017 θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες απαντήσεις (ενημερώνεται συνεχώς) στα θέματα Πανελληνίων Μαθηματικά Ημερησίων.

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες απαντήσεις (ενημερώνεται συνεχώς) στα θέματα Πανελληνίων Αρχαία Ελληνικά.

Το newsit.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύει σταδιακά τις προτεινόμενες λύσεις – απαντήσεις. Δείτε τα θέματα για τα Αρχαία Ελληνικά.

Δείτε τα θέματα Πανελληνίων Μαθηματικά Ημερησίων.

Δείτε τα θέματα Πανελληνίων Μαθηματικά Εσπερινών.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε