Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Άρχισαν τα όργανα – Ο Ρουβίκωνας καλεί σε γλέντι στην Φιλοσοφική

Άρχισαν τα όργανα – Ο Ρουβίκωνας καλεί σε γλέντι στην Φιλοσοφική

Αισθητή με κάθε τρόπο θέλει να κάνει την παρουσία της μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου η οργάνωση.

Έτσι μετά την “επανακατάληψη” της αίθουσας 516 της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο και μετά το μήνυμα που έστειλε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως “ήρθαμε για να μείνουμε“, τώρα ο Ρουβίκωνας διοργανώνει μέσα στη Σχολή “ρεμπέτικο γλέντι”.

Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση στο Facebook:

Ο Ρουβίκωνας άνοιξε “γραφείο” στη Φιλοσοφική και δηλώνει πως ήρθε για να μείνει

Το “γραφείο” στη Φιλοσοφική άνοιξε στις 10 Οκτωβρίου, όπως έκανε γνωστό ο Ρουβίκωνας με ανάρτηση στο facebook ενώ ξεκαθάρισε ότι οι αντιδράσεις τους “διασκέδασαν ιδιαιτέρως”.

Η ανάρτηση στο facebook ανέφερε πως με μεγάλη χαρά “ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες, οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλεγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις