Site icon NewsIT
17:00 Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Άρχισε η χορήγηση δεκατιανού καθημερινά σε 11.000 μαθητές

Σε 11.000 μαθητές και μαθήτριες 64 δημοτικών σχολείων και συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων στην Αθήνα χορηγείται καθημερινά δεκατιανό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται με πρωτοβουλία των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και σε συνεννόηση με τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων.

Τα σχολεία που εντάχθηκαν, είναι σε γειτονιές της Αθήνας που έχουν πληγεί περισσότερο από την ανθρωπιστική κρίση και το πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών τους.
Όπως τονίζει το υπουργείο Εργασίας, αυτό είναι το πρώτο βήμα για την εφαρμογή του σχεδίου των δύο Υπουργείων να υπάρξει εντός του 2016 σίτιση όλων των μαθητών του Δημοτικού εκεί όπου υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version