Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΣΕΠ 5Κ/2018: Τα απαραίτητα προσόντα για τις 37 θέσεις στο ΕΚΑΒ

ΑΣΕΠ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη η 5Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 37 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του Υπουργείου Υγείας.

Για όλες τις θέσεις απαιτούνται προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Απαραίτητα προσόντα για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

  • Επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ ή C κατηγορίας
  • Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος “Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου” που χορηγείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειών ή Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας.

Για όλες τις θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα πρόσθετα προσόντα (τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψήφιους με άλλους τίτλους σπουδών και αν πάλι δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις, θα καλυφθούν σε δεύτερο βαθμό επικουρίας, κ.ο.κ.

Οι θέσεις για τις οποίες υπάρχει επικουρική κάλυψη θα καλυφθούν από υποψήφιους που έχουν τα πλήρη απαραίτητα προσόντα (και τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών) και μόνο σε περίπτωση που θα παραμείνουν κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους που καλύπτουν κατά σειρά τα προσόντα «α΄επικουρίας», «β΄επικουρίας», κ.ο.κ.

Στις θέσεις για τις οποίες ισχύουν ένας ή περισσότεροι βαθμοί επικουρίας, οι επικουρίες αυτές αναγράφονται στον Πίνακα Κατανομής Θέσεων μαζί με τίτλους σπουδών που αντιστοιχούν στον κάθε βαθμό επικουρίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις