Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άρχισε από σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία, καθώς και συμβάσεις τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, (www.asep.gr) έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώην ποδοσφαιριστής «εγκέφαλος» σπείρας που «έσπρωχνε» κοκαΐνη σε κλαμπ – Συνελήφθη αστυνομικός, κατηγορείται ειδικός φρουρός
Σημαντικό ρόλο φέρεται να είχε και μία 28χρονη γυναίκα, η σύντροφός του, η οποία συμμετείχε στην παραλαβή, φύλαξη και προετοιμασία των ουσιών
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 5
Οι σοκαριστικοί διάλογοι των «βαρόνων» που «έσπρωχναν» κοκαΐνη και κάνναβη σε ανήλικους – «Κόψε τα μικρά, γ@@ στην τραμπούκα και στο ξύλο»
Συγκλονιστική είναι περίπτωση ανήλικης, η οποία κάπνισε κάνναβη και έκανε εμετούς. «Έλα να με βοηθήσεις πεθαίνω» λέει η ανήλικη στο μέλος της συμμορίας, με εκείνον να της απαντά: «Νομίζεις ότι πεθαίνεις»
Σύλληψη μελών εγκληματικών οργανώσεων για διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους