Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες της Προκήρυξης για την θέση στο Υπουργείο Παιδείας

Καταρτίσθηκαν οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση θέσης στο Υπουργείο Παιδείας. Τι ισχύει.

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης  για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, καταρτίσθηκαν, από το 2ο Ειδικό  Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων.

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, καταρτίσθηκαν για τη θέση ευθύνης “Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 9-5-2018. Η προθεσμία ισχύει έως και την Παρασκευή 11-5-2018 και ώρα 14:00. Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr).

Στον ιστότοπο του Οργανισμού έχει αναρτηθεί  Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Αφορούν στη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Δείτε εδώ τους πίνακες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
48 Έλληνες εγκλωβισμένοι στη Βηθλεέμ – Ανάμεσά τους μία έγκυος
Μέσα σε αγωνία και φόβο ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα - «Το Σάββατο, μας είπε ο ξεναγός ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω λόγω της εμπόλεμης ζώνης. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι αλλά δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης»
A view of the Al-Aqsa compound, also known to Jews as the Temple Mount, after missiles were launched from Iran towards Israel, following Israel and U.S. strikes on Iran, in Jerusalem, February 28, 2026. REUTERS/Ammar Awad
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ορατός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος και στην Ελλάδα – Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Όπως χαρακτηριστικά λένε στο newsit.gr αξιωματικοί που έχουν γνώση του επιχειρησιακού σχεδιασμού, να προσεγγίσει κάποιος τις πρεσβείες, των οποίων τα μέτρα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, είναι αδύνατον
Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα 16