Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες της Προκήρυξης για την θέση στο Υπουργείο Παιδείας

Καταρτίσθηκαν οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση θέσης στο Υπουργείο Παιδείας. Τι ισχύει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης  για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, καταρτίσθηκαν, από το 2ο Ειδικό  Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων.

Οι πίνακες του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, καταρτίσθηκαν για τη θέση ευθύνης “Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 9-5-2018. Η προθεσμία ισχύει έως και την Παρασκευή 11-5-2018 και ώρα 14:00. Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr).

Στον ιστότοπο του Οργανισμού έχει αναρτηθεί  Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Αφορούν στη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Δείτε εδώ τους πίνακες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για Καραχάλιο μετά την μήνυση: «Γιατί δεν τον έχουν βρει;» – «Είμαι παντού, τι έχεις πάθει μαζί μου;» της απαντά
«Φαντασίωση είναι; Εμμονή είναι; Ψύχωση είναι; Έχεις αγώνα αύριο στη Θεσσαλονίκη. Τις μάζεψες τις υπογραφές ή ακόμη» της απάντησε ο Νίκος Καραχάλιος στο Χ
Μαρία Καρυστιανού / Νίκος Καραχάλιος 11
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και αύξηση της θερμοκρασίας – Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ στα πελάγη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου, στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου
Καιρός
Οσμή αερίου στην Αττική: Οι πιθανές πηγές της μυστηριώδους μυρωδιάς – Τα μέχρι τώρα δεδομένα
«Πιθανές πηγές που πρέπει να διερευνηθούν είναι λιμενικές ή ναυτιλιακές δραστηριότητες, καύσιμα, λύματα, οργανική αποσύνθεση ή φυτοπλαγκτόν», αναφέρει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς
Αθήνα
47