Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 953 ιατρών

ΑΣΕΠ

Ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ όλες οι λεπτομέρειες για την Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας. Αφορά στην πρόσληψη 953 ιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας

Η σύμβαση είναι διετούς διάρκειας και δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος. Γίνεται από το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτυακού τόπου του Υπουργείου Υγείας (tomy.moh.gov.gr). Η προθεσμία ισχύει έως 22 Ιουνίου 2018  και ώρα 23:59 νυχτερινή.

Οι υποψήφιοι καλούνται να επιλέξουν ένα μόνο κλάδο και ειδικότητα με ανώτατο τις 5 θέσεις από τις αναφερόμενες στον Πίνακα Κατανομής Θέσεων της οικείας Πρόσκλησης. Στη συνέχεια πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή ή να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή δια νομίμου αντιπροσώπου τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Υγείας.

Η προθεσμία υποβολής της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 29ης Ιουνίου 2018.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις