Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ: Καταδίκη του υπ. Παιδείας για την εισβολή στο γραφείο του πρύτανη

«Κατηγορηματικά» αποδοκίμασε το υπουργείο Παιδείας σήμερα, Πέμπτη, τον βανδαλισμό του γραφείου του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το πρωί της Τετάρτης (22.05.2019).

Αναλυτικά, το υπουργείο αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποδοκιμάζει κατηγορηματικά τον βανδαλισμό του γραφείου του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέτοιες πράξεις βίας και εκφοβισμού είναι απολύτως καταδικαστέες σε μια δημοκρατική κοινωνία και δεν έχουν καμία θέση στην δημόσια παιδεία μας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, ομάδα αγνώστων, με κρυμμένα τα αναγνωριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη και αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο νεκρός άνδρας στο Μετς, μυστήριο με τις πινακίδες του καμένου αυτοκινήτου - Τα 3 ενδεχόμενα που ερευνούν οι Αρχές
Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει το κινητό του θύματος που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Το καμένο αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα στην περιοχή του Μετς 10