Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ληστεία με βαριοπούλα σε βενζινάδικο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, όταν έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το MEGA, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο βενζινάδικο, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Εκεί κρατώντας βαριοπούλα και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον 24χρονο χτυπώντας τον και αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φέρεται να περιείχε 26.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καθυστερήσεις στις εκταφές των θυμάτων των Τεμπών - «Το Ολλανδικό εργαστήριο ζητά χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες»
Σύμφωνα με το Mega για να βρεθούν ίχνη σχετικά με την έκρηξη, η απάντηση ήταν αρνητική από ελληνικά εργαστήρια και τελικά απάντησε θετικά ένα εργαστήριο της Ολλανδίας, ότι η εξέταση μπορεί να προχωρήσει με κόστος μερικών εκατοντάδων ευρώ την ώρα
Τέμπη
10
Νίκος Καρβέλας: «Κανένα επεισόδιο και καμία ένταση δεν υπήρξε» λέει το περιβάλλον του για τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο σπίτι του
«Η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και ο λογιστής του πρόκειται να προσκομίσει τα στοιχεία τις επόμενες ημέρες στις αρμόδιες αρχές» ανέφερε το περιβάλλον του Νίκου Καρβέλα
Νίκος Καρβέλας
28