Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ληστεία με βαριοπούλα σε βενζινάδικο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, όταν έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το MEGA, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο βενζινάδικο, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Εκεί κρατώντας βαριοπούλα και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον 24χρονο χτυπώντας τον και αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φέρεται να περιείχε 26.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία βρέφους στην Κυψέλη: Ο 26χρονος Αφγανός έμενε με την οικογένεια από το 2022 – «Τον γνωρίσαμε πέρσι» έλεγαν οι κατηγορούμενοι
Στο σπίτι όπου φέρεται να δολοφονήθηκε το βρέφος ζούσε ο 26χρονος Αφγανός μαζί με την οικογένεια - Η αλλαγή στις καταθέσεις και τα νέα ερωτήματα
Το ζευγάρι της Κυψέλης
Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν σύζυγος και κόρη του μηχανοδηγού – «Μέσα σε ένα βράδυ όλα χάθηκαν»
Η Αγνή Μπαλή, σύζυγος του αδικοχαμένου μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα, ήταν η πρώτη μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη για τα Τέμπη και ακολούθησε η 31χρονη κόρη του, Αθανασία Κουτσούμπα
Η δίκη για τα Τέμπη