Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ληστεία με βαριοπούλα σε βενζινάδικο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, όταν έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το MEGA, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο βενζινάδικο, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Εκεί κρατώντας βαριοπούλα και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον 24χρονο χτυπώντας τον και αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φέρεται να περιείχε 26.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση φίλης της 26χρονης Αρμονίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Ρόδο - «Κράτησες το χέρι της μαμάς σου και πετάξατε μακριά»
«Μέσα σε όλο τον πόνο που κουβαλούσες τόσα χρόνια, εσύ κατάφερνες πάντα να σκορπάς αρμονία, αγάπη και χρώμα γύρω σου» γράφει φίλη της αδικοχαμένης Αρμονίας
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο
Τρεις οι οικογένειες που ερευνώνται στην Κρήτη για ναρκωτικά και επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 16 συλλήψεις, συνεχίζονται οι έρευνες
Από τις έρευνες προέκυψε διάλογος - «φωτιά» για τις επιδοτήσεις – 76 άτομα κατηγορούνται για την συμμετοχή τους στις εγκληματικές οργανώσεις
Αστυνομικοί
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
11