Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη πρωτοπαλίκαρο του αρχιμαφιόζου Έντικ από το Ντουμπάι

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει βαρύ ποινικό παρελθόν καθώς φέρεται να έχει κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές, ναρκωτικά, πλαστογραφίες, εμπρησμούς και λοιπά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (29.8.25) στον Ασπρόπυργο άνδρας ο οποίος ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση της οποίας το μεγάλο αφεντικό, ο «Έντικ», φέρεται να είναι ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση που διαμένει μόνιμα στο Ντουμπάι.

Ο άνδρας που είναι 36 ετών συνελήφθη από τη Δίωξη Εκβιαστών μετά από αστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο εισαγγελέας για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Μια οργάνωση στην οποία σύμφωνα με την αστυνομία αρχηγός φέρεται ένας ελληνοποιημένος ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τα μέλη της οποίας πραγματοποιούσαν εκβιασμούς, λαθρεμπόριο τσιγάρων, έβαζαν βόμβες και πραγματοποιούσαν και άλλες παράνομες πράξεις.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει βαρύ ποινικό παρελθόν καθώς φέρεται να έχει κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές, ναρκωτικά, πλαστογραφίες, εμπρησμούς και λοιπά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα σταματήσω τον αγώνα», λέει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής το 2024
Ο Γιώργος Καμπαΐλης ανέφερε ότι δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόφαση, του δικαστηρίου για την καταδίκη των 4 κατηγορούμενων για το δυστύχημα στο Πευκοχώρι
Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική
Στον ανακριτή ο φαρμακοποιός και ακόμη 8 άτομα για την παράνομη παραγωγή και διακίνηση επικίνδυνων ουσιών ντόπινγκ
Οι κατηγορούμενοι παρήγαγαν στο παράνομο εργαστήριο, σε υπόγειο φαρμακείου στο Χαλάνδρι, ουσίες ντόπινγκ, χάπια αδυνατίσματος και άλλα επικίνδυνα σκευάσματα που διακινούνταν παράνομα
Χάπια