Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 52χρονου

Ένας 52χρονος έχει εξαφανιστεί από τον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας αγνοείται από την Κυριακή 13 Ιουνίου, ενώ είχε φύγει από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του.

Ο Αθανάσιος Γ, 52 ετών, εξαφανίστηκε την 13/06/21 από το σπίτι του, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,72μ και είναι εύσωμος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και παντόφλες. Οδηγεί το ΥΡΥ-9674 ΙΧΕ, TOYOTA, μαύρου χρώματος.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 15/06/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα: «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»
Η ξαδέρφη του ανιψιού που συνελήφθη για το φονικό καταγγέλλει ότι ο 31χρονος συλληφθείς της είχε πει πως ο ιδιοκτήτης κάμπινγκ υποστήριζε πως η ίδια θα έστηνε δολοφονία εις βάρος του
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του camping που πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας