Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 52χρονου

Ένας 52χρονος έχει εξαφανιστεί από τον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας αγνοείται από την Κυριακή 13 Ιουνίου, ενώ είχε φύγει από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του.

Ο Αθανάσιος Γ, 52 ετών, εξαφανίστηκε την 13/06/21 από το σπίτι του, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,72μ και είναι εύσωμος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και παντόφλες. Οδηγεί το ΥΡΥ-9674 ΙΧΕ, TOYOTA, μαύρου χρώματος.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 15/06/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία 48 ωρών χτυπά με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια τη χώρα: Σε Red Code 5 περιοχές – Στο επίκεντρο η Αττική το μεσημέρι
Σε τηλεργασία το δημόσιο, με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα σε αρκετές περιοχές - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ και η πρόγνωση καιρού του Γιάννη Καλλιάνου – Συναγερμός για πλημμύρες και υπερχείλιση ποταμών
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7