Ελλάδα

“Αστεράτη”… γίνεται η Θεσσαλονίκη – Χρωματίζεται με λευκά, κόκκινα και μπλε αστέρια!

Αστέρια κοσμούν από την Κυριακή (02.09.2018) το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφορά στην τιμώμενη χώρα της 83ης ΔΕΘ, που είναι οι ΗΠΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεργεία τοποθετούν τα αστέρια που παραπέμπουν στα χρώματα των ΗΠΑ, σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και περιμετρικά του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το σύνθημα και την ευκαιρία να μπούμε σε ρυθμούς ΔΕΘ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

“Από σήμερα τα αστέρια που θα κοσμούν την πόλη θα παραπέμπουν στην τιμώμενη χώρα, όπως ακριβώς κάναμε πέρσι με τα φαναράκια για την τιμώμενη χώρα που ήταν η Κίνα”, δήλωσε ο κ. Ποζρικίδης.

“Κι ενώ τα αστέρια σχετίζονται με τις ΗΠΑ, παράλληλα αναδεικνύουν την πόλη μας, την Θεσσαλονίκη, ως ένα μεγάλο αστέρι”, σχολίασε.

πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Πάτρα ανέβαζε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε φωτογραφίες και βίντεο στα social media και συνελήφθη
Κατασχέθηκαν όπλα, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανιχνευτής μετάλλων, 36 μαχαίρια και σουγιάδες, 331 φυσίγγια και κάλυκες, σιδερογροθιές, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και πυροτεχνικά είδη
Όπλα