Ελλάδα

Άστραψε και βρόντηξε ο μητροπολίτης Ηλείας – Έδιωξε υπαλλήλους γηροκομείου αρνητές του εμβολίου (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ηλεία και αφορά απολύσεις εργαζομένων γηροκομείου της Μητρόπολης. Αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού και απολύθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μητρόπολη και ο μητροπολίτης Ηλείας, στην οποία ανήκει το γηροκομείο, αποφάσισε να απολύσει 2 εργαζομένους, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο για τον Covid19.

Η απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας, βασίστηκε, σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, στο γεγονός ότι δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο τους ηλικιωμένους που είναι στο γηροκομείο, από την στιγμή που οι ίδιοι έχουν εμβολιαστεί.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι μεταξύ του ιδιοκτήτη με συνεργάτη του – «Υπάρχουν μαγαζιά που έχουν περιθώριο να κόψουν με κέρασμα»
Σε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του ιδιοκτήτη της αλυσίδας και συνεργάτη του, μπήκαν στο μικροσκόπιο τα καταστήματα με περιθώριο για περισσότερα «κεράσματα»
Υποκατάστημα της Pizza Fan
Καιρός αύριο: Χαλάει με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα δυτικά, από ανατολικές βορειοανατολικές κυρίως στα ανατολικά και σταδιακά μεταβλητοί στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με ένταση 4 με 6, έως 7 μποφόρ στα πελάγη
(EUROKINISSI)