Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατελείωτες ουρές στα υποθηκοφυλακεία, κίνηση στους δρόμους και θερμομέτρηση στα Ειρηνοδικεία (pics, vid)

Ατελείωτες ουρές στα υποθηκοφυλακεία, κίνηση στους δρόμους και θερμομέτρηση στα Ειρηνοδικεία (pics, vid)

Ατελείωτες είναι οι ουρές στα υποθηκοφυλακεία της χώρας με κόσμο να συρρέει προκειμένου να κάνει από μεταβιβάσεις ακινήτων έως οτιδήποτε άλλο εξυπηρετεί η συγκεκριμένη υπηρεσία. την ίδια ώρα αυξημένα είναι τα μέτρα και στο Ειρηνοδικείο όπου κανείς δεν μπαίνει χωρίς να υποβληθεί σε θερμομέτρηση.

Τα υποθηκοφυλακεία ξεκίνησαν να λειτουργούν από σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου όπως και τα κτηματολογικά γραφεία όμως με αυστηρές οδηγίες. Ο κόσμος είναι ατελείωτος και προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις στην αναμονή που φτάνει και την μια ώρα υπάρχουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί της Τρίτης, έξω από το Υποθηκοφυλακείο των Αθηνών, υπήρχε μεγάλη ουρά. Οι πολίτες έμπαιναν στον χώρο ανά δύο με τρία άτομα και στην είσοδο πραγματοποιούνταν θερμομέτρηση.

Οι περισσότεροι τηρούσαν τα μέτρα προστασίας φορώντας μάσκες, γάντια, ενώ κρατούνταν και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Στα Υποθηκοφυλακεία της χώρας, κάθε μέρα, ο προϊστάμενος θα τοιχοκολλεί ποια διαδικασία θα γίνεται, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Την ίδια ώρα αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στους δρόμους, πιο αυξημένη από κάθε άλλη φορά με πολλούς κεντρικούς δρόμους να θυμίζουν… κανονικότητα.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις