Ελλάδα

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Σε ΜΕΘ με κορονοϊό 13 νέοι και ένα παιδί

Σοκάρουν τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στον Real FM της Θεσσαλονίκης. 

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μίλησε για την αναγκαιότητα του εμβολίου και απηύθυνε έκκληση προς τους ανεμβολίαστους να ακούσουν «έστω και τώρα τη φωνή της λογικής και της υπεύθυνης επιστήμης».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τις τελευταίες εφτά ημέρες έχασαν τη ζωή τους 6 νέοι άνθρωποι ηλικίας 18 έως 39 ετών, ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στην Εντατική 13 νέοι της ίδιας ηλικιακής ομάδας και ένα παιδί.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τόνισε πως το 1/3 του πληθυσμού δεν έχει εμβολιαστεί, ενώ από τους εμβολιασμένους είναι μονοψήφιος ο αριθμός των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ και μερικές δεκάδες νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με κορονοϊό.

«Αν ήταν όλοι εμβολιασμένοι ο αριθμός των νοσηλευομένων στην Εντατική θα ήταν μονοψήφιος», σημείωσε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
44