Ελλάδα

Αθήνα: Εξαφάνιση της 28χρονης Αλεξάνδρας – Εκδόθηκε Missing Alert

Συναγερμός στην αστυνομία μετά την εξαφάνιση της Αλεξάνδρας Σαντούκα – Μπασάκου 28 ετών από την Αθήνα. Σχετική ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση της Αλεξάνδρας Σαντούκα – Μπασάκου το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν στις 7 Μαΐου στις 2 το μεσημέρι από την περιοχή της Αθήνας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση στις 8 Μαΐου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αλεξάνδρα έχει ύψος 1,50 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16