Ελλάδα

Αθηνών – Κορίνθου: Οδηγός ταξί δέχτηκε σφαίρα ενώ ήταν στην εθνική οδό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από καθαρή τύχη γλύτωσε ένας οδηγός ταξί το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, όταν κινούνταν στην εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του ταξί βρισκόταν στην εθνική οδό, στο ύψος των Μεγάρων, όταν ξαφνικά μια σφαίρα πέρασε το παρμπρίζ του. Αμέσως σταμάτησε και διαπίστωσε πως αυτή καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Πιθανότατα η σφαίρα προήλθε από πυροβολισμούς από γλέντι στην περιοχή, με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φθιώτιδα: 4 Έλληνες οι ληστές της Κάτω Τιθορέας – Έκλεψαν αυτοκίνητο από τον Πειραιά και πήγαν κατευθείαν στην τράπεζα
Κινήθηκαν ψύχραιμα και οργανωμένα, ωστόσο το γεγονός ότι φεύγοντας τους έπεσαν δεσμίδες με χρήματα, δημιουργεί ερωτήματα για τον «επαγγελματισμό» τους
Φθιώτιδα ληστεία 6