Ελλάδα

Αττική Οδός: Απεγκλωβισμός γυναίκας μετά από τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (14.5.2023) στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τη Πυροσβεστική, το τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, ενώ από τη σφοδρή σύγκρουση εγκλωβίστηκε μία γυναίκα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 24,8 χλμ της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο των Σπάτων και για τον απεγκλωβισμό της τραυματισμένης γυναίκας επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Το tweet της Πυροσβεστικής:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1