Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αττική οδός – αποζημιώσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα

Αττική οδός – αποζημιώσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις όσων εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας και επιθυμούν να αποζημιωθούν.

Σε αυτή τη φάση οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Θα τους ζητηθούν επίσης να δώσουν τηλέφωνο, μέιλ και τραπεζικό λογαριασμό.

Δείτε την διεύθυνση ΕΔΩ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι η Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων είναι πλέον διαθέσιμη, μέσω του site της Αττικής Οδού www.aodos.gr, σε ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022». Στην πλατφόρμα μπορούν να καταχωρήσουν το αίτημα και τα συνοδευτικά στοιχεία τους οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022. 

Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ, η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού, Δευτέρα – Σάββατο 08:00 – 19:00 και Κυριακή 11:00 – 19:00 στο 210.66.82.222, ή μέσω e-mail στο customercare@attikesdiadromes.gr.

Όπως τόνιζαν πηγές της Αττικής Οδού, οι αποζημιώσεις είναι εύλογες καθώς σε παλαιότερες δικαστικές διεκδικήσεις οι αποφάσεις επιδίκαζαν ποσά πολύ χαμηλότερα της τάξεως των 600 ευρώ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις