Ελλάδα

Αττική Οδός: Διαρροή λάσπης στις δεξιές λωρίδες στο ρεύμα προς Ελευσίνα – Μεγάλες καθυστερήσεις μετά την έξοδο Ηρακλείου

Προσοχή σε όσους θα ξεκινήσουν να κινούνται επί της Αττικής Οδού μετά τις 11:40 το πρωί (13.05.2025), συνιστά η εταιρεία καθώς στις δεξιές λωρίδες υπάρχει διαρροή λάσπης.

Όπως αναφέρεται σε tweet, στις δεξιές λωρίδες της Αττικής Οδού, μετά την έξοδο Ηρακλείου στο ρεύμα προς Ελευσίνα αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω διαρροής λασπών και σκυροδέματος.

Το σημείο όπου θα επηρεαστεί περισσότερο φαίνεται πως είναι μετά την έξοδο Ηρακλείου έως την έξοδο για Λαμία.

«Εκροή λασπών – σκυροδέματος στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας μετά την έξοδο Ηρακλείου στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αναμένονται καθυστερήσεις μετά την έξοδο Ηρακλείου έως την έξοδο για Λαμία», αναφέρεται συγκεκριμένα στο tweet.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 21χρονος με απείλησε ότι θα με μπλέξει στον φόνο, τρόμαξα» λέει ο ξάδερφος του μητροκτόνου στη Λάρισα
«Τα μάτια του γυάλιζαν και ήταν διάπλατα. Έπιασα τελικά την κουβέρτα με την θεία μου μέσα και από την ταραχή μου μου έπεφτε από τα χέρια» λέει ο ξάδερφος του 21χρονου
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα 14