Ελλάδα

Αττική Οδός: Έπεσαν χώματα στο ύψος της Μεταμόρφωσης – Μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ήταν η κίνηση νωρίτερα, σήμερα, Παρασκευή (31.01.25) Αττική Οδό, καθώς έπεσαν χώματα στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με ανάρτηση της διαχειρίστριας εταιρείας, σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού, με την αριστερή λωρίδα να παραμένει κλειστή προκειμένου να απομακρυνθούν τα χώματα από σημείο.

Οι εργασίες καθαρισμού ολοκληρώθηκαν λίγη ώρα αργότερα, με τη λωρίδα όπου έπεσαν τα χώματα να δίνεται ξανά στην κυκλοφορία.

Σημειώνεται πως λόγω του περιστατικού καταγράφηκαν καθυστερήσεις από 25 έως 30 λεπτών από το ύψος της Πεντέλης έως τη Μεταμόρφωση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Πεύκη
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες