Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστή η είσοδος Παπάγου προς Αθήνα – Κέντρο από τις 10 σήμερα το βράδυ έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών «βαριάς συντήρησης», από τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό.

Ειδικότερα, κλειστή θα είναι τις παραπάνω ώρες η είσοδος Παπάγου (Κόμβος Υ2 Περ. Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια
5