Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αττική Οδός από το βράδυ της Παρασκευής (14/06/2024) έως το πρωί του Σαββάτου (15/06/2024).

Συγκεκριμένα η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (14/06/2024) έως στις 06.00 το πρωί του Σαββάτου (15/06/2024).

Κλειστή θα παραμείνει η Έξοδος 10Β της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Κύμης (Κόμβος 10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην επόμενη έξοδο του Κόμβου της Λεωφόρου Ηρακλείου (Κόμβος 9), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αεροδρόμιο έως την επόμενη έξοδο της Λεωφόρου Κύμης.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος