Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού το βράδυ της Τρίτης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού το βράδυ της Τρίτης

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, ο συνδετήριος κλάδος από το Αεροδρόμιο προς τη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 16/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 17/04.

Όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό τη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου 15, στη συνέχεια στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος να στρίψουν δεξιά και να κινηθούν για δύο (2) περίπου χλμ. επί της Λ. Μαραθώνος στην κατεύθυνση προς Ραφήνα έως τη διασταύρωση με την Οδό Πωγωνίου, όπου θα στρίψουν δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες «Προς Περιφερειακή Υμηττού» στην οποία θα εισέλθουν μέσω του Κόμβου Υ8 (Παλλήνης), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις