Ελλάδα

Αττική Οδός: Νέο μποτιλιάρισμα λόγω… παραλίας [pics]

Η «καυτή» μέρα ώθησε χιλιάδες να ψάξουν μια από τις παραλίες της Αττικής για να μπορέσουν να δροσιστούν. Μοιραία, αυτό έφερε μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους, ανάμεσά τους και η Αττική Οδός.

Μετά το κυκλοφοριακό κομφούζιο που παρατηρήθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, όπου για αρκετή ώρα οι οδηγοί έμειναν ακινητοποιημένοι στο γέφυρα στην έξοδο 20, ανάλογα προβλήματα παρατηρήθηκαν και το απόγευμα.

[read4more]

Η Αττική Οδός ήταν… γεμάτη με τα αυτοκίνητα εκείνων που είχαν επιλέξει κάποια από τις παραλίες της ανατολικής Αττικής για να κάνουν μια βουτιά σε μια από τις πιο ζεστές μέρες, με τον υδράργυρο να… χτυπάει κόκκινο.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από τα διόδια, όπου πέρα από τις ουρές που σχηματίστηκαν στα μπουθ όπου πληρώνει κανείς, μποτιλιάρισμα διαπιστώθηκε και στα σημεία όπου οι οδηγοί περνούν με το e-pass!

attiki kinisi attiki kinisi attiki kinisi

Ανάλογες εικόνες και σε άλλα σημεία της Αττικής, αφού όσοι ξεχύθηκαν την Κυριακή στις παραλίες, πήραν… μαζικά το δρόμο της μεγάλης επιστροφής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου