Ελλάδα

Αττική: «Τσίμπησαν» 35χρονο να κουβαλά όπλο στην τσάντα του – Κατηγορείται και για απάτες

Τον εντόπισαν αστυνομικοί μέσα σε ένα κατάστημα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη (15.04.25) σε περιοχή της Αττικής για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Αττικής και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε να κατέχει μέσα σε τσαντάκι ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν – μεταξύ άλλων – για σύσταση συμμορίας που διαπράττει απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς και εγκληματική οργάνωση σε συνδυασμό με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προκαλεί πάλι η Τουρκία - «Παρακολουθούμε στενά τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου»
«Η περιοχή μας δεν χρειάζεται ανταγωνισμό εξοπλισμών και βήματα που θα αυξήσουν την ένταση, αλλά ενίσχυση της συνεργασίας και του διαλόγου με βάση το διεθνές δίκαιο» τονίζει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας
Μαχητικά αεροσκάφη
ΟΠΕΚΕΠΕ – Παρασκευή Τυχεροπούλου: Ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί «κρυμμένων» αποφάσεων στο ερμάριό μου – Το παραβίασαν νωρίτερα, αλλοιώνοντας το περιεχόμενο
Ο διάλογος Μπαμπασίδη με στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ «στον οποίο αποκαλύπτεται η προσπάθειά τους να αποκρύψουν την υπογραφή του με στόχο την παραπλάνηση των αρχών και την ενοχοποίησή μου»
Παρασκευή Τυχεροπούλου