Ελλάδα

Αττική: «Τσίμπησαν» 35χρονο να κουβαλά όπλο στην τσάντα του – Κατηγορείται και για απάτες

Τον εντόπισαν αστυνομικοί μέσα σε ένα κατάστημα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη (15.04.25) σε περιοχή της Αττικής για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Αττικής και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε να κατέχει μέσα σε τσαντάκι ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν – μεταξύ άλλων – για σύσταση συμμορίας που διαπράττει απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς και εγκληματική οργάνωση σε συνδυασμό με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο