Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγάλη ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγάλη ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες

Η κυρίαρχη στον χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων αλυσίδα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνεται αναζητώντας όσους θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία για μια σίγουρη και αποδοτική εργασία.

Σχεδόν 80 χρόνια κλείνει η ΑΒ Βασιλόπουλος στην ελληνική αγορά τροφίμων, στην οποία πρωταγωνιστεί γράφοντας την δική της ιστορία.

Κι αυτό δεν έγινε διόλου τυχαία. Εκτός από την στρατηγική της επιλογή να προσφέρει πάντα το καλύτερο, τόσο στους πελάτες της όσο και στην εθνική οικονομία, η ΑΒ Βασιλόπουλος ήταν η πρώτη εταιρεία στον χώρο της που “έβλεπε μακριά”, διαβάζοντας σωστά τις σύγχρονες τάσεις στο λιανεμπόριο.

Έτσι έφερε πριν από 14 χρόνια πρωτοποριακά σχήματα franchise στην ελληνική αγορά. Τώρα ετοιμάζεται για ακόμη ένα άλμα, την επέκταση των καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων AB Shop&Go και AB Food Market, θέτοντας τις βάσεις για ένα επιχειρηματικά καλύτερο μέλλον για κάθε νέο επιχειρηματία που έχει κέφι και όρεξη για δουλειά, και ο οποίος επιθυμεί τόσο να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα μέσα στον Όμιλο, όσο και να εξασφαλίσει μια αποδοτική εργασία για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 100.000 ευρώ για το άνοιγμα κάθε νέου AB Shop&Go και 250.000 ευρώ για κάθε νέο AB Food Market.

Τι είναι το AB Shop & Go

• Είναι ένα self service κατάστημα, με 3.000-5.000 κωδικούς ειδών, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου πώλησης και στοχεύει στην απορρόφηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών.
• Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τμ σε ένα επίπεδο (ισόγειο), με μικρό βοηθητικό χώρο 30-50 τμ.
• Συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας και διαθέτει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ.
• Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε σημεία με έντονη κινητικότητα όπως σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, αφετηρίες λεωφορείων, σταθμούς metro.
• Ενδέχεται να λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά, ενώ λειτουργεί και την Κυριακή, σύμφωνα πάντα με τη νομοθεσία και υπό προϋποθέσεις.

Τι είναι το AB Food Market

• Αποτελεί service κατάστημα, που προσφέρει 6.000-8.000 κωδικούς ειδών
• Διαθέτει χώρους πώλησης 300-500 τμ σε ένα επίπεδο (ισόγειο), με επαρκείς βοηθητικούς χώρους 150-200 τμ.
• Ξεχωρίζει για τον σύγχρονο χαρακτήρα του και καλύπτει κύριες και συμπληρωματικές ανάγκες αγορών.
• Συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας, ενώ διαθέτει επιλεγμένους κωδικούς υψηλής ροής με προτεινόμενη τιμή πώλησης ίδια με κάθε εταιρικό κατάστημα.
• Χωροθετείται σε μικρές και μεσαίες επαρχιακές κωμοπόλεις 3.000-10.000 κατοίκων, κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες και κοντά τοπόσημα της περιοχής.

Εκτός όμως από την οικονομική ενίσχυση, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει ακόμη στους ενδιαφερόμενους ακόμη δύο “εφόδια”: εγγυημένες υποδομές και εξειδικευμένα στελέχη, με τα οποία αξιοποιεί την πολυετή, δοκιμασμένη και επιτυχημένη τεχνογνωσία της προς όφελος των υποψήφιων franchisees παραμένοντας στο πλευρό τους σε κάθε βήμα, από τη δημιουργία και καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του νέου τους καταστήματος.

Με αυτόν τον τρόπο ο νέος επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί σε μια αλυσίδα που θα του παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθει σε κάθε νέα πρόκληση. Να γίνει δηλαδή μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις