Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος για το ξύλο σε πολίτη: Οι άνδρες έρχονται σε διαπληκτισμό, να γίνουμε λουλούδες;

Αχιλλέας Μπέος για το ξύλο σε πολίτη: Οι άνδρες έρχονται σε διαπληκτισμό, να γίνουμε λουλούδες;

Στο περιστατικό με το ξύλο στην Άλλη Μεριά Βόλου αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος – μεταξύ άλλων – μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε πως το περιστατικό ήταν στημένο, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως ο νεαρός (τον οποίο ο Δήμαρχος Βόλου χτύπησε) πήγε στο Δημαρχείο για να ζητήσει συγγνώμη.

«Ήταν στημένο από κάποιους κατοίκους το βίντεο της χειροδικίας αλλά να δείξετε και το βίντεο που ζήτησε συγγνώμη… Πρόκειται για προσωρινή η αποκατάσταση του δρόμου προς το Πήλιο που την εμπόδισαν. Πήγα εκεί, και έγινε διαπληκτισμός, ένταση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος 27 χρονών, μού έβρισε τη μάνα μου και μού είπε ΄’’άντ…’’. Εγώ έτσι αντιδρώ. Μεγάλωσα στη ζωή ότι οι άνδρες έρχονται σε διαπληκτισμό, βρίζονται, και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγγνώμη. Έτσι έκανε το παιδί».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για το εαν οι διαφορές λύνονται το ξύλο, ο κ. Μπέος απάντηση ειρωνικά πως λύνονται «με καλτσόν. Εσείς αν σας βρίσουν τη μάνα πείτε του ευχαριστώ’. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές. 25 μέρες έχω να κοιμηθώ, πάω για ύπνο και βλέπω εφιάλτες και είμαι όλη μέρα στο δρόμο. Πριν είχαμε φωτιές, εκρήξεις. Βιώνουμε μια τέτοια κατάσταση 2 – 3 μήνες τώρα. Τι να κάνουμε τώρα να γίνουμε λουλούδες; Ήταν παρεμπόδιση δημοσίου έργου».

Ο κ. Μπέος αναφέρθηκε και στο περιστατικό το βράδυ της Παρασκευής όπου φάνηκε να καταβρέχει με τη μάνικα κάποιους πολίτες. «Ξεκινήσαμε τον καθαρισμό της πόλης. Σε κάποια στιγμή έγινε ανταλλαγή της μάνικας για να πλύνουμε που έχει πίεση και βραχήκαν δυο τρεις πολίτες που ήταν δίπλα από τον άλλο συνδυασμό. Την ίδια ώρα, οι γιοι μου βοηθάγανε. Ας πάρουν μια σκούπα, όχι να κάθονται να ειρωνεύονται και να τραβάνε βίντεο…»

Σχετικά με το Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση, λέγοντας πως «θα πάρει την απάντησή του όταν πρέπει. Αν έρθει στο δημαρχείο θα τον ενημερώσω, θα του δώσω και κάτι γαλότσες κίτρινες που έχω πάρει ωραίο χρώμα, να πάμε μαζί στον Κραυσίδωνα στις περιοχές με τις μεγάλες ζημιές,  θα του δώσω κι ένα φτυάρι κι αυτουνού, θα πάρω και εγώ, αν πάρει και ο Τέιλορ ο ράφτης άλλο ένα, θα συμβάλουμε όλοι μαζί να καθαρίσουμε την πόλη». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις