Ελλάδα

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής

Αυξημένη αναμένεται σήμερα η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εξόδου των αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματισθεί 28 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια για τις Κυκλάδες και 4 για Μαρμάρι και από το Λαύριο 6.

Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τους περισσότερους δρόμους στο… κόκκινο.

KINHSH LIMANI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα επικρατέστερα σενάρια για την πτώση του ελικοπτέρου στη Μαρίνα Βουλιαγμένης - «Ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος, μύριζε καύσιμο»
Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την πτώση του ελικοπτέρου - Καταθέτει για το ατύχημα ο πιλότος - Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η διαδικασία ανέλκυσης του ελικοπτέρου από τον βυθό της Μαρίνας
Η στιγμή που το ελικόπτερο βυθίζεται στη θάλασσα της Βουλιαγμένης