Ελλάδα

Αυτή είναι η γυναίκα που έφαγε ωμό κοτόπουλο στην Κέρκυρα και πέθανε

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της 37χρονης Natalie Rawnsley που πέθανε στην Κέρκυρα 36 ώρες αφότου έφαγε μια μπουκιά ωμό κοτόπουλο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Natalie Rawnsley έκανε διακοπές στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Stewart και τα δύο τους παιδιά. Ήταν στις 13 Αυγούστου 2017 που έπαθε σοβαρή τροφική δηλητηρίαση παρά το γεγονός ότι είχε φάει ελάχιστα από το πιάτο της.

Σε 36 ώρες από τη στιγμή που έφαγε το κοτόπουλο στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν κατέρρευσε. Πέθανε μετά από τον σχηματισμό θρόμβων σε όλο της το σώμα τον περασμένο Αύγουστο.

Η δίδυμη αδερφή της Michelle Martin ανέβασε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Facebook για τον “μικρό της άγγελο”. “Μωρό μου, ψυχή μου, καλύτερη μεγάλη μου αδερφή, καλύτερη νονά, καλύτερη θεία, καλύτερη κόρη, αγαπημένη γυναίκα και πάνω από όλα καλύτερη μητέρα στα όμορφα ανίψια μου!” έγραψε στο facebook.

Ο σύζυγός της είπε ότι ήταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο στην Κέρκυρα. Η ασφαλιστική της εταιρεία επέμεινε ότι δεν έπρεπε να μετακινηθεί στην ενδοχώρα.

NATALIE

Η συγκλονιστική περιγραφή

Ήταν στις 13 Αυγούστου του 2017 που είχαν φύγει για την Κέρκυρα και ξεκινούσαν τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους. “Το ξενοδοχείο είχε δύο ή τρία εστιατόρια. Τρώγαμε όλοι μαζί. Με τους δύο γιους μου πήραμε μακαρόνια, ψωμί και λουκάνικα. Η Natalie πήρε ένα πιάτο με κοτόπουλο, σαλάτα, γαρίδες και λαχανικά. Ήμασταν στο τραπέζι όταν γύρισε με το πιάτο της. Άρχισε να τρώει και μόλις έκοψε το κοτόπουλο βγήκε αίμα. Το σχολίασα αμέσως. Σηκώθηκε, το πήγε πίσω και το αντικατέστησε με άλλο πιάτο. Γύρισε και το έφαγε. Είχε φάει μερικές μπουκιές από το άλλο κοτόπουλο” είπε ο σύζυγός της.

Άρχισε να παραπονιέται ότι δεν αισθάνεται καλά εκείνο το βράδυ, αλλά χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο για τα συμπτώματά της. Ο άντρας της ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα όταν άρχισε να πηγαίνει στο μπάνιο. “Ο γιατρός ήρθε γύρω στις 7 το πρωί. Αφού διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, μας είπε να χωριστούμε. Πήγα τα παιδιά για πρωινό και μπάνιο. Στις 11 γύρισα να την ελέγξω. Δεν ένιωθε καθόλου καλά και μου ζήτησε να πάω να φωνάξω άλλο γιατρό”.

NATALIE

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκείνο το απόγευμα. “Στις 11 το βράδυ ο πρώτος γιατρός χτύπησε την πόρτα και μου εξήγησε ότι έπρεπε να ντυθώ και να πάμε άμεσα στο νοσοκομείο. Ήταν ξύπνια και χαιρόταν που με έβλεπε. Αλλά είχε άγχος και ανησυχία. Πονούσε στα πόδια και είχε αρκετά κόκκινα σημάδια πάνω της”.

Ο αδερφός και η ανιψιά της έφτασαν αργότερα και οι συγγενείς της ήταν στο πλευρό της στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου πέθανε.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 21:40 θα κλείνουν οι σταθμοί του μετρό Ελαιώνας, Κεραμεικός και Μοναστηράκι από σήμερα Δευτέρα έως Πέμπτη
Εξαιτίας εργασιών, η κυκλοφορία των συρμών στη Γραμμή 3 του μετρό θα πραγματοποιείται στα τμήματα «Δημοτικό Θέατρο – Αιγάλεω» και «Σύνταγμα – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο» από 21/9/2026 έως 24/9/2026
μετρο
Σταμάτης Σπανουδάκης: Αναβάλλεται η συναυλία του στο Μεσολόγγι μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη
Ο γνωστός συνθέτης ζήτησε συγγνώμη από όλους όσοι περίμεναν να τον δουν στη σκηνή και, εμφανώς συγκινημένος, υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει μόλις η υγεία του το επιτρέψει
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Έγιναν διαβολικοί άνθρωποι, αν ήταν κάποιος άγνωστος θα τον πετούσαν στα βράχια», λέει γνωστή των κατηγορούμενων γιατρών
«Αυτή δεν είχε τις γνώσεις για όλες αυτές τις θεραπείες που έλεγε, ειδικεύτηκε σε ένα μηχάνημα που ήταν σαν καρδιογράφημα», υποστηρίζει η γυναίκα στη μαρτυρία της
Οι 2 κατηγορούμενοι γιατροί
Νάσος Κομιανός: Η σύμβαση με τη γιατρό, τα πρόσωπα που τον σύστησαν στον Γιώργο Μαζωνάκη και το ραντεβού της 7ης Σεπτεμβρίου 
O Νάσος Κομιανός φέρεται να ανέφερε στον δικαστικό λειτουργό ότι τον είχε συναντήσει ήδη μια φορά, δύο ημέρες πριν το θάνατο του, δηλαδή τη Δευτέρα, 7/9, ενώ είχε κλειστεί και ένα ραντεβού για το μοιραίο απόγευμα στις 17:00
Υπόθεση θανάτου Γιώργου Μαζωνάκη