Ελλάδα

Αυτή η εταιρεία έδωσε μπόνους 2.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο πρόεδρος της εταιρείας για τους εργαζόμενους του.

Ο λόγος για την εταιρεία Agroinvest στην Ανατολική Φθιώτιδα, που -σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr- αποφάσισε για άλλη μία χρονιά να δώσει bonus σε κάθε εργαζόμενό της 2.500€, δηλαδή συνολικά 562.500 ευρώ, αφού η εταιρεία απασχολεί συνολικά 225 εργαζόμενους.

«Για εμάς οι εργαζόμενοι ήταν, είναι και θα είναι η “ψυχή” της εταιρείας, γι’ αυτό πάρα τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο….», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της «Agroinvest» Γιάννης Βογιατζής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζόμενων Νίκος Χάδος ευχαρίστησε τη Διοίκηση της εταιρείας και προσωπικά τον κ. Γιάννη Βογιατζή, τονίζοντας ότι εκτός από εξαιρετικός εργοδότης, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος, και αυτό το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην πράξη, αφού ήταν πάντα δίπλα στον εργαζόμενο υλικά και ηθικά, όταν χρειαζόταν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Στιγμιότυπο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 με καθηλωμένα τα αεροπλάνα 5
Αλλάζουν οι κατηγορίες των 22χρονων για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Μπήκε στο κάμπινγκ αλλά δεν πυροβόλησε»
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός, κατηγορείται για φυσική αυτουργία του εγκλήματος και σύμφωνα με τον δικηγόρο του στην συμπληρωματική απολογία του θα επιμείνει πως δεν πυροβόλησε αυτός τα θύματα στο κάμπινγκ
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός που πλέον κατηγορείται για φυσική αυτουργία του στυγερού εγκλήματος στη Φοινικούντα
«Κάποιος τον ξαναχτύπησε, δεν πέθανε από τα πρώτα χτυπήματα» αποκαλύπτει φίλος του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες
«Σηκώθηκε και περπατούσε κανονικά, έπεσαν τέσσερις ή πέντε μπουνιές αλλά κάποιοι τον ξαναχτύπησαν δεν γίνεται να μην τους βρουν» λέει φίλος δράστη και θύματος
Σέρρες
6