Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτό είναι το Fake Taxi – Το ταξί των οργίων ήρθε στην Αθήνα

Fake Taxi

Τα βλέμματα των περαστικών και των κατοίκων της Κυψέλης έχει κλέψει τις τελευταίες ημέρες ένα ταξί που είναι σταθμευμένο στην οδό Λέσβου και είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για τις “κούρσες του σεξ”… Το Fake Taxi της ιστοσελίδας ταινιών πορνό, Pornhub, φαίνεται πως μετά το Άμστερνταμ, την Πράγα και το Μαϊάμι έφτασε και στην Αθήνα και, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, έκανε τις βόλτες του στους δρόμους της πρωτεύουσας “ψαρεύοντας” τους επίδοξους πρωταγωνιστές των σκηνών σεξ.

Το Fake Taxi αποτελεί ενα απο τα πλέον ελκυστικά σενάρια ερωτικών ταινιών με εκατομμύρια views στα μεγάλα σαιτ της παγκόσμιας βιομηχανίας του πορνό και εκατοντάδες σκηνές σεξ γυρισμένες στα πίσω καθίσματα των “ροζ” ταξί.

Το “ταξι του σεξ” εθεάθη σταθμευμένο στα στενά περιμετρικά της οδού Πατησίων πριν απο 20 ημέρες με τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για μια αλλοδαπή καλλονή και το σύντροφό της να έχουν νοικιάσει δωμάτιο στη γειτονιά και τις νύχτες να ξεκινούν τις κούρσες του έρωτα…

Fake Taxi

“Απο την ημέρα που άρχισε να γίνεται γνωστό στα σαιτ και να ακούγεται, το ζευγάρι που το οδηγούσε εξαφανίστηκε. Φοβήθηκαν, μάλλον, με αυτούς που μάζευαν μέσα”, λέει στο Newsit ένας κάτοικος της περιοχής, όπου είναι παρατημένο το γκρι ταξι με τις βρετανικές πινακίδες τις τελευταίες πέντε ημέρες, και καταγγέλλει πως είδε το “ταξι του σεξ” να “ψαρεύει” υποψήφιους πορνοστάρ στα στέκια των τοξικομανών και των αστέγων της Πατησίων.

Fake Taxi

Ωστόσο, οι περισσότεροι διασκεδάζουν με την παρουσία του διάσημου επισκέπτη στη γειτονιά τους και σπεύδουν να φωτογραφηθούν μπροστά απο το Fake Taxi την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για τις σκηνές σεξ που έχουν γυριστεί στους δρόμους της Αθήνας. Στο παρμπρίζ του υπάρχει μια συσκευασία αυτοσχέδιου αλκοτεστ ενώ στα πίσω καθίσματα οι οδηγοί του έχουν αφήσει ένα κιβώτιο με ενεργειακά ποτά που ενδεχομένως έδωσαν τις απαραίτητες δυνάμεις στους Έλληνες, ερασιτέχνες πορνοστάρ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κ. ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις