Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτό είναι το κρυμμένο χωριό της Ελλάδας ανάμεσα σε ένα βουνό και τη θάλασσα

Αυτό είναι το κρυμμένο χωριό της Ελλάδας ανάμεσα σε ένα βουνό και τη θάλασσα

Ένα χωριό απομονωμένο, κρυμμένο και ταυτόχρονα τόσο όμορφο και γραφικό. Βρίσκεται σε μια γωνιά της Πελοποννήσου και γοητεύει όποιον βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για το χωριό Κυπαρίσσι στη Λακωνία.

Μια όμορφη γωνιά της Ελλάδας που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Το μικρό χωριό του νομού Λακωνίας βρίσκεται απλωμένο στους πρόποδες του Πάρνωνα και στα πόδια του έχει τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό που σου προσφέρει και τις δύο αυτές εμπειρίες του βουνού και της θάλασσας.

Το Κυπαρίσσι στη Λακωνία της Πελοποννήσου είναι ένα πολύ όμορφο και γραφικό χωριό αρκετά απομονωμένο. Δεν είναι μόνο η θέση του ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα αλλά ακόμη και η πρόσβαση σε αυτό. Θα πρέπει να ξέρεις ότι η πρόσβαση δεν είναι εύκολη για να φτάσεις αλλά το αποτέλεσμα και η εικόνα που θα αντικρίσεις θα σε αποζημιώσει.

Το Κυπαρίσσι θα σε κερδίσει με την ομορφιά του από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσεις πανοραμικά από το λόφο. Είναι ένα χωριό με στενά δρομάκια και γραφικά σπίτια με παραδοσιακές αυλές περιποιημένες και γεμάτες λουλούδια. Στο Κυπαρίσσι θα περάσεις χαλαρές στιγμές και δε θα σου λείψει τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις