Ελλάδα

Αυτό είναι το μοναδικό κατοικημένο νησί του κορινθιακού κόλπου που ήθελε ο Ωνάσης

Τα Τριζόνια, το πανέμορφο νησάκι στον Κορινθιακό κόλπο διεκδικεί τον τίτλο ενός από τα μικρότερα νησιά της Ελλάδας, ενώ ακόμη και ο Ωνάσης ήθελε να το αγοράσει στο παρελθόν.

Τα Τριζόνια είναι το μεγαλύτερο παρθένο΄νησί του Κορινθιακού κόλπου και το μοναδικό κατοικημένο. Μέρα με τη μέρα, η κίνηση στο νησάκι Τριζόνια, αυξάνεται σταδιακά. Στον Κορινθιακό, έχεις και τη θάλασσα και το βουνό ακριβώς δίπλα σου. Δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις! Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος!

Είναι νησίδα, απέχει μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, αλλά οδικώς! Αρκούν μόνο πέντε λεπτά μέχρις ότου οι ψαγμένοι επισκέπτες, αυτοί που το εντόπισαν στον χάρτη, περάσουν με βαρκάκι απέναντι και απομονωθούν για τα καλά.

Στη Στερεά Ελλάδα, απέναντι από το Αίγιο, στο μεγαλύτερο και μοναδικό κατοικημένο από τα νησάκια του Κορινθιακού, στα γραφικά Τριζόνια της Φωκίδας, δυόμισι τετραγωνικά χιλιόμετρα καταπράσινης γης εν μέσω θαλάσσης, ισοδυναμούν με πραγματική όαση! 

Αξίζει να τα επισκεφθεί κάποιος, έστω και αυθημερόν, απλώς για μπάνιο και γιατί όχι να συνδυάσει το ταξίδι με φρέσκο ψάρι και ουζάκι στα ταβερνάκια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναικοκτονία στον Βόλο: Η στιγμή που ο 40χρονος συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς – Βίντεο ντοκουμέντο
Ο 40χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας - «Με απατούσε η γυναίκα μου, τι να έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
Η στιγμή της σύλληψης του 40χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο
1