Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αυτοκτονία 53χρονου: Η τρίχρονη κόρη αποκάλυψε την σοκαριστική αλήθεια!

Αμνηστία
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλειμμένη αποθήκη απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο.
Η σύζυγός του κατήγγειλε ότι ο άντρας της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης που έχει από τον πρώτο γάμο της.
Φέρεται να της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει, αρκεί εκείνη να μην πάει στην αστυνομία.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του 53χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος, σήμερα στις 9.30 π.μ., σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη, απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε μια κόρη 10 ετών, από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, 3 ετών.

Η καταγγελία που οδήγησε στην αυτοκτονία

Χθες το βράδυ, η γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αττικής και φέρεται να κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της. Νωρίτερα, είχε ενημερώσει τον 53χρονο ότι θα κάνει την καταγγελία. Εκείνος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και σε μήνυμα που της έστειλε σήμερα το πρωί, λίγο πριν αυτοκτονήσει, έγραφε: “Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έχω κάνει. Θα δώσω εγώ τη λύση”.

Η σοκαριστική αποκάλυψη

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι τσακωνόταν, με τον 53χρονο να αρνείται την ασέλγεια. Μέχρι που η -μόλις τριών ετών- κόρη τους, φέρεται να είπε: “Μαμά, ο μπαμπάς κατέβασε το παντελόνι και μπήκε στο δωμάτιο…”, δείχνοντας το δωμάτιο της αδερφής της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις